Bolaget ska producera och leverera mat och festarrangemang till privatpersoner och företag i egna eller hyrda lokaler, hålla kurser, utbildningar, bedriva konsultverksamhet inom restaurangområdet, marknadsföring och träning samt annan därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 49 | 84 | 87 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 | 24 | -95 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 | 25 | -96 |
Årets resultat (tkr) | 4 | 25 | -96 |
Summa tillgångar (tkr) | 163 | 124 | 139 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 49 | 84 | 87 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 | 24 | -95 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 | 25 | -96 |
Årets resultat (tkr) | 4 | 25 | -96 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 163 | 124 | 139 |
Tillgångar (tkr) | 163 | 124 | 139 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 120 | 116 | 122 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 43 | 8 | 17 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 163 | 124 | 139 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 30 | 120 | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 9 | 38 | |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 31 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 84 | 87 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 39 | 158 | |
Vinstmarginal | 6.1% | 28.6% | -109.2% |
Soliditet | 73.6% | 93.5% | 87.8% |
Kassalikviditet | 379.1% | 1550.0% | 817.6% |
Bolaget ska producera och leverera mat och festarrangemang till privatpersoner och företag i egna eller hyrda lokaler, hålla kurser, utbildningar, bedriva konsultverksamhet inom restaurangområdet, marknadsföring och träning samt annan därmed förenlig verksamhet.